Endress + Hauser BV

Stand G109

Endress+Hauser is een toonaangevende leverancier van producten, solutions en services voor industriële procesmetingen en -automatisering. Wij bieden uitgebreide procesoplossingen voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur,

Transtech Industrieservice B.V.

Stand F112

Wij richten ons op de industriële ontstoffing waar wij EUROFILTER stoffilter installaties toepassen. Het voordeel hiervan is dat deze filterinstallaties in eigen huis worden ontworpen en geproduceerd wat een grote flexibiliteit met zich meebrengt.

Lans Nivotherm B.V.

Stand G107

Lans Nivotherm is specialist in niveauschakelaars en niveaumetingen. Elke toepassing is anders. Voor uw toepassing kiezen wij uit 19 beschikbare meetprincipes van topfabrikanten tegen zeer scherpe prijzen. Dit doen wij al meer dan 40 jaar.

VEGA Meet- en Regeltechniek

Stand G106

Hoge tanks, temperaturen of druk. Elke branche stelt specifieke eisen aan zijn meettechniek. VEGA sensoren bieden over de hele wereld betrouwbare oplossingen voor de meest veeleisende

SICK BV

Stand H102

SICK is een toonaangevende sensorfabrikant voor zowel de fabrieks- en logistieke automatisering als voor procesautomatisering. Als technologie- en marktleider biedt SICK oplossingen aan voor industriële toepassingen, voor efficiënte besturing van processen, voor de bescherming van mensen tegen ongevallen en ter voorkoming van milieuschade.

Elscolab B.V.

Stand H102

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: uw partner voor een betrouwbare continuïteit van uw meettoestellen, processen en applicaties. Onder de noemer “Industriële Processen” vindt u bij Elscolab instrumenten en specifieke oplossingen

Neroco Detectie BV

Stand F119

Vanaf de start is het een succes en zijn onze eindklanten en OEM partners zeer tevreden van de kwaliteit, bedieningsgemak en hoogwaardige prestaties van de Mesutronic metaaldetectoren. Met recht kan men spreken van “Duitse degelijke kwaliteit”! Op de Solids beurs 2017 heeft Neroco Detectie BV de award mogen ontvangen van de beste Internationale salespartner 2016 van Mesutronic.

Hethon Nederland BV

Stand F122

HETHON is wereldwijd specialist in poeder- en vloeistofdosering met name voor moeilijk te doseren stoffen. Wij onderscheiden ons doordat we meedenken met de klant om tot een goede lange termijn oplossing te komen.

Smar Nederland

Stand H106

Smar is een bedrijf met een passie voor technologie. Als sinds 1974 is Smar actief op het gebied van meet-en regeltechniek. Wij zijn fabrikant van innovatieve veldinstrumentatie en complete DCS en PLC systemen.

Totale exposantenlijst

Bent u benieuwd naar alle deelnemers van het grootste processing evenement van de Benelux?

Klik dan snel door naar de exposantenlijst van Solids en Pumps & Valves en ontdek het totale aanbod.

Scroll naar top