Nieuwe markplaats en netwerkmoment voor ideeën, diensten en producten in procesinstrumentatie en procesautomatisering

Professionals uit de procesindustrie kunnen 4 & 5 oktober 2023 op vakbeurs M+R de laatste innovaties en ontwikkelingen vinden waarmee assets ‘slimmer’ gemaakt kunnen worden door meet-, regel- en analyse instrumentatie en automatisering.


M+R vormt samen met de vakbeurzen Solids, gericht op de verwerking van poeder en bulk, en Pumps & Valves, gericht op de verwerking van vloeistoffen en gassen, het grootste processing evenement binnen de Benelux, specifiek toegespitst op de procesindustrie. Naast vaak traditionele technologieën staan nu ook innovaties centraal die toespitsen op toekomstige ontwikkelingen met thema`s als automatisering en sensortechnologie. De exposanten presenteren o.a. niveaumeters, analytische instrumentatie, druksensoren, gasmeters, data hardware en –software of testapplicaties.

Sfeer proeven

Tijdens de 2019-editie van Solids en Pumps & Valves was er de instrumentatiestraat. Hier kon men producten, diensten en innovaties vinden bij diverse exposanten als, Yokogawa, Endress + Hauser, VEGA en KROHNE. 

Bent u hier niet bij geweest? Proef dan zeker de sfeer!

3 redenen om te bezoeken

Compleet

Een bezoek aan dit evenement levert inzicht in oplossingen voor zowel droge als natte processen, waarbij meten en analyseren de verbindende factor is

Optimalisatie

Ontdek nieuwe toepassingen van bekende en onbekende leveranciers, waarmee u uw asset toekomstproof maakt

Kennis

Tijdens twee volle dagen komen inspiratie en nieuwe inzichten in onderwerpen als cyberveiligheid, cloud analyses en big data ruimschoots aan bod. 

Quotes

Scroll naar top