Tel: 0183-680680 | Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Er komt een nieuwe marktplaats en netwerkmoment voor ideeën, diensten en producten in procesinstrumentatie en procesautomatisering

Professionals uit de procesindustrie kunnen op 1 en 2 oktober 2025 de nieuwste innovaties en ontwikkelingen ontdekken tijdens de M+R vakbeurs. Hier kunnen zij zich laten inspireren over hoe assets ‘slimmer’ gemaakt kunnen worden met behulp van meet-, regel- en analyse-instrumentatie en automatisering.

M+R is onderdeel van het grootste processing evenement binnen de Benelux, samen met de vakbeurzen Solids, gericht op de verwerking van poeder en bulk, en Pumps & Valves, gericht op de verwerking van vloeistoffen en gassen. Deze vakbeurs is specifiek toegespitst op de procesindustrie en biedt naast traditionele technologieën ook ruimte voor innovaties die inspelen op toekomstige ontwikkelingen, zoals automatisering en sensortechnologie. De exposanten presenteren onder andere niveaumeters, analytische instrumentatie, druksensoren, gasmeters, data hardware en software of testapplicaties.

Sfeer proeven

Tijdens de 2019-editie van Solids en Pumps & Valves was er de instrumentatiestraat. Hier kon men producten, diensten en innovaties vinden bij diverse exposanten als, Yokogawa, Endress + Hauser, VEGA en KROHNE. 

Bent u hier niet bij geweest? Proef dan zeker de sfeer!

3 redenen om te bezoeken

Compleet

Een bezoek aan dit evenement levert inzicht in oplossingen voor zowel droge als natte processen, waarbij meten en analyseren de verbindende factor is

Optimalisatie

Ontdek nieuwe toepassingen van bekende en onbekende leveranciers, waarmee u uw asset toekomstproof maakt

Kennis

Tijdens twee volle dagen komen inspiratie en nieuwe inzichten in onderwerpen als cyberveiligheid, cloud analyses en big data ruimschoots aan bod. 

Quotes

Scroll naar top