Tel: 0183-680680 | Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van de bezoekers

Exposant Transport & Logistics Antwerpen
Read More
"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."
Exposant Futurizz Madrid
Read More
"Geweldig systeem om onze impact te meten."
Exposant Transport & Logistics Antwerpen
Read More
"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."
Previous
Next

WAT DOET uw BADGELEZER?

De badgelezer(s) die u als exposant ontvangt tijdens uw deelname zijn bedoeld om de bezoekerservaring nog beter te maken. Met deze lezers kunnen bezoekers op eenvoudige wijze informatie verzamelen over uw organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures. Het aantal badgelezer dat u ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat u heeft gekozen. De badgelezer verstuurt de informatie die u heeft geüpload in uw My Easyfairs profiel. Hiermee behoudt u zelf de regie over de informatie die u deelt met bezoekers.

HOE WERKT HET?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) uw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. Hierdoor ontvangen zij uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

UW voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Bezoekers die u niet heeft gesproken kunnen op simpele wijze uw product- en bedrijfsinformatie ontvangen via e-mail door simpelweg uw badgelezer te scannen met de bezoekersbadge.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures en ander printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die uw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Die gegevens kunnen ze heel eenvoudig delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren kunt u het gebruik van uw badgelezer combineren met de Visit Connect app (beschikbaar vanaf GoLeads). Hiermee bent u in de lead en scant u de badges van interessante bezoekers die u gesproken heeft tijdens uw deelname. Stimuleer uw bezoekers daarnaast om uw badgelezer te scannen zodat u ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die u niet heeft gesproken.

Vereenvoudig opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Wat te doen tijdens de beurs?

  • Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor u klaar!
  • De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  • Breng de badgelezer terug naar het Business Ponit op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  • Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als u GoVisibility hebt, kunt u nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. Indien u tijdig upgrade, kunt u ook nog profiteren van andere features, zoals de Visit Connect App.

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Wat-moet-je-doen
Scroll naar top