Tel: 0183-680680 | Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Premium mediapartners

Solids Processing

Solids Processing is hét platform voor industriële verwerking en handling van droge stoffen en stortgoed. Samen met lezers, adverteerders en experts werken we aan het verbeteren en vernieuwen van de sector. Specialisten vinden hier waardevolle informatie over hun vakgebied én komen in contact met vakgenoten, producten, diensten en leveranciers. Zij ontvangen informatie via:

  • Ons magazine (print/digitaal)
  • Website en de maandelijkse nieuwsbrief

Fluids Processing

Fluids Processing is hét platform voor professionals in de vloeistoffen- en gassenverwerkende industrie. Samen met lezers, adverteerders en experts werken we aan het verbeteren en vernieuwen van de sector. Specialisten vinden hier waardevolle informatie over hun vakgebied én komen in contact met vakgenoten, producten, diensten en leveranciers. Zij ontvangen informatie via:

  • Ons magazine (print/digitaal)
  • Website en de maandelijkse nieuwsbrief

BULK

BULK is hét medium voor professionals in de food, feed, chemie en mineralenindustrie dat hen helpt om handling van vaste stoffen te optimaliseren.

BULK brengt de lezer/gebruiker op de hoogte van wat, wie en hoe in de procesindustrie, zodat hij hun werkzaamheden optimaal vorm en richting kunnen geven.

BULK is een kwalitatief betrouwbaar merk en een verbinder in de markt.

Bulk_logo_2018_Pay-off.jpg

PompNL

Pomp NL is het enige multimediale kennisplatform in processen en onderhoud van pompsystemen, dat de technische dienst praktische oplossingen biedt en hen onderling verbindt, zodat ze processen en pompsystemen kunnen optimaliseren. Dat doen we op een praktische, direct toepasbare manier. Deskundig, toegewijd en nieuwsgierig.

We pretenderen geenszins de waarheid in pacht te hebben, maar bundelen kennis van deskundigen en mensen uit het veld tot bruikbare handvatten.

Of het nu gaat om pompen in (afval/drink)water, food of (petro)chemie. We scannen voor u de mogelijkheden en brengen u via de site, een wekelijkse

nieuwsbrief, e-boeken, webinars en digitale en printmagazines op de hoogte van de actualiteiten en best practices

Process Control

Process Control is een vakblad voor de procesindustrie, over procesbesturing, -automatisering en -optimalisatie. Een vakblad over produceren, waarin de techniek van de procesbeheersing centraal staat, en dat oog heeft voor de bedrijfskundige en maatschappelijke context waarin deze plaatsvindt.

WaterForum

WaterForum is een onafhankelijk platform voor nieuws uit het hart van de watersector. Een team van ervaren waterjournalisten volgt actuele ontwikkelingen in de sector op de voet. Voor wie op de hoogte wil blijven van het nieuws in de watersector is WaterForum een ‘must’.

Logo-WaterForum.png
Scroll naar top