Tel: 0183-680680 | Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Met My Easyfairs heeft u als exposant tijdens de beurs een krachtig platform tot uw beschikking. Niet alleen om voorafgaand aan de beurs al zichtbaar te zijn, maar ook tijdens de beurs om uw bedrijfsprofiel te gebruiken als tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker.

Met My Easyfairs vormt u uw persoonlijke bedrijfsprofiel, waarop u voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Hier kunt u niet alleen informatie over uw bedrijf delen, maar ook uw producten en diensten onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Daarnaast kunt u via het platform gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand, zoals elektriciteit, meubels en catering.

Tijdens de beurs kunnen bezoekers uw bedrijfsprofiel vinden via de M+R beursapp of de interactieve plattegrond op de website. Dit biedt u de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen met geïnteresseerde bezoekers en uw netwerk te vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld documenten delen, zoals brochures en productinformatie, en zelfs afspraken inplannen met potentiële klanten.

Al met al biedt My Easyfairs u als exposant dus een krachtig platform om uw beursdeelname tot een succes te maken en uw doelstellingen te behalen.

Uw zichtbaarheid voorafgaand aan het event

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. 

Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers voorafgaand en achteraf teruglezen op de website. Het is dan ook aan u hoeveel informatie u deelt met bezoekers van de website. 

Scroll naar top