Een hele hoop zaken zijn veranderd met Corona in ons leven. Zo werd er vanaf begin maart ’20 vanuit de school van mijn twee dochters uitdrukkelijk gevraagd om met zo min mogelijk mensen op school te komen. En indien mogelijk, de kinderen zelfstandig te laten gaan. Nou vond ik het loopje van een paar honderd meter zo twee à drie keer in de week eigenlijk wel prettig. Je was even buiten, altijd even een gesprek of een interessante vraag van mijn meiden beantwoorden. Nu zwaaien we ze uit en komen ze zelf weer naar huis. Geen loopje meer en het contact met school en daarmee met andere ouders is hier erg door veranderd. Al zien we gelukkig nog regelmatig ouders met een “corona-hond” langs ons huis lopen, allemaal thuiswerkend en verlegen om een praatje.

De meest gestelde vraag door deze ouders aan mij is ”jullie zullen het wel rustig hebben nu er geen evenementen op de rol staan?”. Als je deze vraag dan ontkracht met integendeel, dan kijkt men altijd wat vreemd op. Als je vervolgens uitlegt dat je doorgaans een 9 tot 18 maanden voorbereiding nodig hebt voor het organiseren van een vakbeurs, dan draaien ze snel bij.

“En wat zijn jullie dan nu aan het doen?” komt er vaak achteraan. Dat is te veel om op te noemen, maar wij zorgen dat we startklaar zijn zodra we weer mogen.

  • We versterken ons team! Onder andere via recruitmentavonden komen we in contact met enthousiaste kandidaten.
  • We hebben dagelijks contact met de community, partners en leveranciers om onze services te verbeteren.
  • We lanceren nieuwe online activiteiten om onze dienstverlening te verbreden
  • We ontwikkelen een nieuwe `365 dagen strategie` waarmee we ook echt daadwerkelijk 365 dagen per jaar in contact staan met de community.
  • We investeren in onze mensen door focus op talentontwikkeling, vitaliteit en veerkracht. Ons motto: samen staan we sterk!
  • We maken onze venues futureproof met veel aandacht aan duurzaamheid.

Ik kan niet wachten om het iedereen op het schoolplein te mogen vertellen.

Deel dit bericht

Scroll naar top